Gezinsvriendelijke staptocht naar Assisi in het spoor van Franciscus 20 tot 31 juli 2015

 
 
 

Gezinsvriendelijke staptocht naar Assisi in het spoor van Franciscus
20 tot 31 juli 2015

Heb je soms het gevoel dat het leven je voorbij schiet? Snak je als gezin naar een fijne
gezinsvakantie, waar ook wat pit en diepgang in zit? Maar wil je niet dat je tien dagen
naast je kinderen leeft? Dan ben je op deze staptocht meer dan op je plaats! Deze tocht wil volwassenen de kans geven om hun vakantie avontuurlijk én inhoudelijk in te vullen en hun kinderen in een sfeer van samenhorigheid, plezier en liefde tien fantastische dagen bezorgen.
Op deze zomerse staptocht stappen we van Gubbio naar Assisi langs de Via della Pace. ’s Ochtends tijdens het stappen van de ouders blijven de kids op de camping en is er steeds een aangepaste uitwerking van het dagthema dat het kinderanimatieteam verzorgt voor de verschillende leeftijdscategorieën. Op een aantal welbepaalde plaatsen laten we de kids ook (korte stukjes) meestappen of meerijden/dragen. De ouders worden na de middagsieste met het busje naar de camping teruggebracht. ’s Namiddag en ’s avonds brengen we gezamenlijk door. Maar ook dan is het kinderanimatieteam paraat. Je kinderen zijn dus steeds in veilige en liefdevolle handen.
Op die manier bieden we ook mensen met een gezin de kans de weldadige kracht van staptochten te beleven en kennis te maken met de franciscaanse spiritualiteit.
http://www.franciscaansleven.be/gezinstocht.html