24 uur voor de Heer

 
 
 

Goedendag!
Paus Franciscus roept ons allen op… Tot een 24 uurs aanbidding. Overal ter wereld zullen katholieken op vrijdag 4 maart vanaf 17:00 tot zaterdag 5 maart 17:00 het Heilig Sacrament aanbidden. Wij in Antwerpen zullen dat ook doen in de Franciscuskerk aan de Ossenmarkt te Antwerpen.

We beginnen op vrijdag 5 maart om 17:00 met een eucharistieviering die wordt voorgegaan door vicaris Bart Paepen. Op zaterdag sluiten we om 16:00 met een feestelijke eucharistieviering af die wordt voorgegaan door Mgr. Bonny. Daartussen is er aanbidding afgewisseld met gebed, muziek….

Omdat niet iedereen de hele tijd zal aanbidden maken we een schema dat er voor zorgt dat er steeds minimaal twee mensen per uur zich engageren om te aanbidden. Verder zorgen we ook voor de nodige ontspanning. Er zal film gekeken kunnen worden, er zijn spelletjes, er is een ontmoetingsruimte met hapjes en drankjes, voor mensen die nood hebben aan wat slaap is er ook een rustruimte.

Iedereen is van harte welkom om met ons mee te komen aanbidden. Het belooft nu al een sfeervolle beleving te worden. Meer informatie volgt nog! Schrijf de data vast in de agenda.

Hopelijk tot op 24 uur voor de Heer!

Bart, Kenny, Saskia